Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

-----------------

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σε κάθε δύσκολη περίοδο δεν παρασύρονται όλοι. Ο Θεός διατηρεί μία ζύμη για τις επόμενες γενιές.
 
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ

Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Posted 7 12 18

    Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τους καλούμε να αναλογιστούν που οδηγεί η πολιτική των επιδομάτων.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

    Καταρχάς να σημειωθεί πως η θέσπιση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (όπως  το ονόμαζαν τότε) συζητιόταν από τα τέλη της δεκαετίας του 90 (ότι ζούμε δεν είναι τυχαίο, αλλά, αποτέλεσμα μακρόπνοου σχεδιασμού). Πλέον στις μέρες μας (τέλη του 2018) υπάρχουν μια σειρά επιδομάτων όπως το ΚΕΑ (Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης), το επίδομα Πετρελαίου θέρμανσης, το επίδομα τέκνων, το κοινωνικό μέρισμα και αναμένουμε στις αρχές του 2019 το νέο επίδομα ενοικίου, ή επιδότησης στεγαστικού δανείου. Δεν αναφερόμαστε στα επιδόματα Ανεργίας, Εποχιακό, Μητρότητας, Φοιτητικό κλπ, αλλά αξίζει να αναφέρουμε άλλες μορφές ενίσχυσης όπως το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος της ΔΕΗ κλπ.

 

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Λένε οι σοφοί άνθρωποι πως στον νηστικό δεν δίνεις ψάρι, αλλά καλάμι για να μάθει να ψαρεύει (Κινέζικη παροιμία). Αυτό βέβαια ισχύει εάν αγαπάς τον συνάνθρωπο σου και θέλεις να τον δεις να ζει περήφανα και με αξιοπρέπεια....

    Οι κυβερνώντες όμως του Δυτικού κόσμου καθιστούν τις νέες γενεές τεμπέλικες, άχρηστες, ανίκανες, καθώς κανένας δεν θα εργαστεί πχ με μερική απασχόληση και μισθό 300 ευρώ, όταν μπορεί να στρογγυλοκάθεται και να εισπράττει τα ίδια χρήματα. Το χειρότερο δε είναι το εξής, ότι ο λήπτης επιδομάτων καθίσταται πειθήνιο όργανο του κάθε κυβερνώντα, διότι εάν πάψει να είναι τέτοιο, θα πάψουν και τα επιδόματα. Ποια θα είναι η συνέχεια; Σε πρώτη φάση η κάρτα του πολίτη. Δεν την πήρες, δεν θα λάβεις τα επιδόματα. Αργότερα, το σφράγισμα. Δεν το έχεις, δεν θα λαμβάνεις επιδόματα...

 

ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ

    Η αστυφιλία ήταν το ξεκίνημα της υποδούλωσης, καθώς έντεχνα γελάστηκε ο κόσμος με την πολυτέλεια του ηλεκτρικού σπιτιού, του εύκολου χρήματος, των θεαμάτων και της άνετης ζωής.

Η προπαγάνδα υπήρξε τεραστίων διαστάσεων. Ο κόσμος πίστεψε πως ήταν λογικό και δίκαιο να ζει πλουσιοπάροχα, με ανέσεις που προ 50 ετών δεν είχαν ούτε οι μέχρι τότε βασιλιάδες επί της γης. Αναφερόμαστε στον κλιματισμό, στην τηλεόραση, στο βίντεο, στα πικάπ και τόσα άλλα πιο σύγχρονα που ακολούθησαν. Και μάλιστα να τα έχει όλα αυτά ο σύγχρονος άνθρωπος ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάζει σφραγίδες και να συμπληρώνει αιτήσεις! Να μπορεί να ταξιδεύει πάμφθηνα σε όλο τον κόσμο, να λιάζεται στις παραλίες και τόσες άλλες σύγχρονες δραστηριότητες...

Τι δεν συνειδητοποίησε ο κόσμος; Τα κακά της αστυφιλίας. Την αποξένωση, τις προστριβές και τόσα άλλα που ποτέ δεν προβάλλονταν όπως άρμοζε....

Με τον καιρό όμως οι ρυθμοί άλλαξαν προς το πολύ χειρότερο...

Πλέον οι γονείς δεν έχουνε χρόνο, τα παιδιά τα μεγαλώνει η τηλεόραση και το ίντερνετ!

Τους ηλικιωμένους τους φροντίζουν αλλοδαπές.

Τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουνε...

Η οικογένειες έχουν καταστραφεί.

Με ρομαντισμό μπορεί κανείς να αναλογιστεί πως στο χωριό σου, δεν μπορούσες να είσαι άεργος, γιατί θα είχες τις κοτούλες σου, τον μπαξέ σου να περιποιηθείς, τα μερεμέτια του σπιτιού, τα ξύλα για τον χειμώνα και τόσα άλλα, παρέα με τα παιδιά σου, από κοντά για να μαθαίνουν, ενώ στο άνετο σπίτι θα χώραγαν και ο παππούς με την γιαγιά. Ένα νοικοκυριό που θα είχε ικανοποιητικό ποσοστό αυτάρκειας, μηδαμινό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και πάνω από όλα θα ήταν ανθρώπινο.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

    Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ορεινά Καταφύγια Ελλάδος.

    Όποιος μπορεί να γυρίσει στο χωριό του να γυρίσει. Όποιος δεν είναι σε θέση να εγκαταλείψει ακόμη την πόλη, να οργανώσει το πατρικό στο χωριό, ώστε να μπορεί να υποδεχτεί την οικογένεια σε ώρα ανάγκης. Όποιος δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες να ενωθεί στον σκοπό μας, ώστε να εξασφαλίσει μια γωνιά ή κάτι καλύτερο για την οικογένεια του.

 

Read the rest of this entry »

ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 6η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Posted 19 10 18

     Πρόκειται για την ημερομηνία ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, όπου θα φανεί η απήχηση του προέδρου Τραμπ στο εκλογικό σώμα. Έχουμε αναφέρει επανειλημμένα πως συνδέεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τις παγκόσμιες εξελίξεις και κατά επέκταση με τους ρυθμούς προετοιμασίας μας. Όσο παραμένει στην εξουσία, αρχικά μόνο καλό θα βλέπουμε και βρισκόμαστε σήμερα σε αυτήν την καλή χρονική συγκυρία. Ο κίνδυνος όμως παραμένει και οι απειλές καραδοκούν.

Πρόσφατα ηχήσανε και οι σειρήνες στα πλαίσια της άσκησης Παρμενίων 2018 και όλα καλά. Οι σειρήνες λειτουργούν οπότε μπορούμε ήσυχοι να συνεχίσουμε τον ύπνο μας.....

Όχι εμείς βέβαια, οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι που νοιαζόμαστε για τους γύρω μας. Η πολιτική προστασία δίνει οδηγίες μονάχα για τοπικά περιορισμένα συμβάντα και σε περίπτωση μεγάλων απειλών προτρέπει να καθίσετε φρόνιμοι στο σπίτι και να περιμένετε από τα ΜΜΕ οδηγίες......

Και εάν σωπάσουν τα ΜΜΕ τι γίνεται? Ακόμη και να μην σωπάσουν που μπορούν να οδηγήσουν τους αστικούς πληθυσμούς σε περίπτωση ρίψης ραδιενεργών βομβών? Σε περίπτωση πανδημίας ποιος θα ταΐσει την οικογένεια σας, αν παραμείνετε σπίτι πόσο θα αντέξετε? Είναι λάθος επιλογή να μην φύγει κάποιος τις πρώτες ώρες μιας κρίσης, καθώς στην συνέχεια εγκλωβίζεται από την επιλογή του.

Και επειδή δεν αναφερόμαστε στον μπαμπούλα του οποίου η ύπαρξη αμφισβητείται, αλλά αναφερόμαστε σε πυρηνικές κεφαλές, όπως εκείνες που ευλογούσε Ρώσος ιερέας όταν πήγε να ανάψει φωτιά στην Ουκρανία. Ο κίνδυνος είναι πραγματικός λοιπόν μην αυταπατάστε.

Στην όμορφη Ελλάδα μας που κάποτε υπήρχαν κάποιες ισορροπίες μεταξύ Δύσης-Ανατολής, όμως σήμερα παρατηρούμε ανήμποροι κάποιους ανόητους να δίνουν τα πάντα στην Δύση, να εχθρεύονται την Ρωσία, όντας έρμαια του κυρίου Τζέφρι του πρόξενου.

Τα ΜΜΕ δυναμιτίζουν το κλίμα με την γείτονα Τουρκία και είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τα παιδιά μας, γιατί αυτό κατάφερε ο Τζέφρι στην Ουκρανία που έβοσκε τους εκεί μούλους πριν αναλάβει το δικό μας μαντρί. Δημιουργεί δηλαδή προβλήματα με την Ρωσία όπου βρεθεί δίχως να υπολογίζει τις ζωές των ιθαγενών.

Όποιος νιώθει σίγουρος λοιπόν ότι δεν απειλείται η οικογένεια του από την παράνοια των επί γης εξουσιαστών ας συνεχίσει τον ύπνο του. Όποιος όμως μπορεί να δει λίγο μπροστά καλείται να φροντίσει για τους οικείους του.

Read the rest of this entry »

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Posted 15 9 18

    Καλό φθινόπωρο σε όλους τους φίλους της προσπάθειας μας. Παρακολουθούμε όπως κάθε ανήσυχος σκεπτόμενος άνθρωπος τις εξελίξεις και μοιραζόμαστε μαζί σας τις διαπιστώσεις/ανησυχίες μας.

    Καταρχάς να ευχαριστήσουμε Τον Θεό που μας έστειλε τον Τραμπ ο οποίος μας έχει εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο προετοιμασίας. Οι ενέργειες του τελευταίου έχουν πολύ θετικές εξελίξεις στον πλανήτη μας. Όμως δεν γίνεται ομελέτα δίχως να σπάσεις αυγά. Ως θετικές εξελίξεις είναι η γιγάντωση των πατριωτικών κινημάτων, η επιβολή δασμών, τα αναχώματα στην μετανάστευση και το ξεκαθάρισμα από κοπρόσκυλα που λέρωναν τον πλανήτη με την παρουσία τους. Εδώ να συστήσουμε σε όποιους δεν θυμούνται παλαιότερες αναρτήσεις μας, να τις ξαναδιαβάσουν για να καταλάβουν τα γραφόμενα μας.

    Ελπίζουμε ο κος Μπάνον να βοηθήσει και την χώρα μας με την εγκαθίδρυση κυβέρνησης ανάλογης με της Ιταλίας. Οι φαύλοι κυβερνώντες έχουν κάνει ήδη αρκετό κακό στις κοινωνίες μας. Ας ολοκληρωθούν λοιπόν οι οικονομικές -κυρίως- προσαρμογές για τις οποίες επετράπη να κυβερνήσει η παρούσα σαχλοπαρέα και ας σοβαρευτούμε στην συνέχεια.

    Οι αγαρηνοί γείτονες μας δεν αποτελούν κίνδυνο, όσο δεν παραλαμβάνουν τα ρωσικά αντιαεροπορικά, καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες υπερτερούμε έναντι ενός κράτους που ξεδοντιάστηκε από στρατιωτικά στελέχη αρχικά με το πραξικόπημα και στην συνέχεια με την απομάκρυνση από την ΒορειοΑτλαντική Συμμαχία. Εάν αποκτήσουν τα σύγχρονα όπλα με δικούς τους χειριστές, τότε τα επεισόδια θα είναι πάρα πολύ κοντά.

    Σε αυτή την περίπτωση τα αποθέματα τροφής/νερού θα είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωση μας. Στην δεύτερη φάση όμως (εάν εμπλακούν άμεσα και απευθείας οι μεγάλες δυνάμεις) θα είναι καιρός να ετοιμαστούμε να χρησιμοποιήσουμε τους τόπους διασποράς μας που ετοιμάζουμε εδώ και καιρό.

Read the rest of this entry »

ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Posted 13 4 18

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη

 

Φίλοι της ιστοσελίδας μας ρωτάνε σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα.

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε τείνουν να είναι ορθές, όμως κανένας δεν γνωρίζει την επόμενη ώρα τι θα συμβεί, παρά μόνον Ο Θεός μας.

Σας παραθέτουμε σχετικά τα εξής:

    Ο ρόλος του Αμερ. πρεσβευτή είναι ύπουλος. Τα αίματα άναψαν με την παρουσία του στην χώρα μας. Μην ξεχνάτε πως είναι ο ενορχηστρωτής της πλατείας μειντάν στην Ουκρανία. Ας ελπίσουμε πως παίρνει εντολές από τον Ντόναλντ και η εντολή είναι φτιάξε κλίμα να πουλήσω όπλα. Εάν υπακούει στα παλιά αφεντικά, κινδυνεύουμε με αρκετά δεινά σε Κρήτη κυρίως και δευτερευόντως σε Θράκη-νησιά Αν. Αιγαίου.

    Τα κανάλια ρίχνουν λάδι στην φωτιά διότι έχουν αυτή την εντολή και στις δύο χώρες. Μην ξεχνάτε πως είναι η αιχμή του δόρατος της προπαγάνδας.

    Δυστυχώς και ιστοσελίδες που δείχνουν να είναι αντι-συστημικές, πέφτουν στην παγίδα δημιουργίας εχθρικού κλίματος και οι δημοσιογράφοι δεν κατανοούν ότι συμμετέχουν στο παιχνίδι. Η αναπαραγωγή ο Έλληνας είπε αυτό και ο Τούρκος απάντησε εκείνο, είναι κλασική περίπτωση ανάμματος φωτιάς, όπως κάνουν οι αθλητικές εφημερίδες/ραδιόφωνα με τις ομάδες και δημιουργούν εχθρικό κλίμα. Εάν δεν ξυπνήσουν κάποιοι σύντομα, θα ζήσουμε επεισόδια όπου κάποιοι φουκαράδες θα την πληρώσουν εκατέρωθεν.

Read the rest of this entry »

ΤΙ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ;

Posted 3 2 18

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους/φίλες της ιστοσελίδας.

    Διανύουμε μια παράξενη περίοδο. Η Ελλάδα μας οδεύει ολοταχώς προς μια ουδέτερη γεωπολιτικά θέση, μη έχοντας πραγματική κυβέρνηση/αντιπροσώπευση. Κάτι που μακροπρόθεσμα θα μας βγει σε καλό. Ταυτόχρονα οι περισσότερες χώρες παίρνουν θέση σε στρατόπεδα και οι αμυντικοί εξοπλισμοί παγκοσμίως καλπάζουν.

    Με λίγα λόγια τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται. Είναι πιθανό να μας χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα (θύματα), ώστε να χτυπηθεί η Τουρκία. Η ανάφλεξη όμως μπορεί να επεκταθεί καθώς η στρατηγική θέση της Τουρκίας την καθιστά μήλον της έριδος.

    Οπότε το επόμενο χρονικό διάστημα θα ήταν σώφρον να αυξήσετε τα διαθέσιμα εφόδια επιβίωσης σας.

    Σας παραθέτουμε και ένα βίντεο σχετικά με το τι μπορεί να βρούμε απέναντι μας σε λίγα χρόνια:

https://www.youtube.com/watch?v=Ey68xFEugFc

Read the rest of this entry »

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Posted 19 12 17

    Ετοιμάζεται λοιπόν το επόμενο βήμα προς τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων. Τα δεδομένα έχουν ως εξής.

    Ήδη Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία κ.α. χώρες δημιουργούν προβλήματα στους τελωνειακούς ελέγχους σε Έλληνες πολίτες (και να ξέρετε ότι θα σκάνε όλο και περισσότερες σχετικές ειδήσεις).

    Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση κοινωνικής ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ- η οποία θα μας φορέσει τον χαλκά) προχώρησε πρόσφατα σε μια πρωτοφανούς έκτασης, διόρθωση/ενημέρωση μητρώου, μέσω του κοινωνικού μερίσματος.

    Οπότε όπως καταλαβαίνετε το χαλί στρώθηκε και οσονούπω θα ανακοινωθεί η έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

    Σύντομα ο έλεγχος θα έχει επεκταθεί τόσο, ώστε θα καθίσταται αδύνατον να προετοιμαστεί κάποιος, ή ακόμη, θα είναι αδύνατον να αποκρυβεί αυτή η πληροφορία.

    Προσέχετε φίλοι, να μην ξυπνήσετε μια μέρα και βρεθείτε εντελώς ανήμποροι να αντιδράσετε. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Read the rest of this entry »

Ο Τραμπ κερδίζει χρόνο για μας

Posted 18 11 17

    Οι εξελίξεις παγκοσμίως είναι καταιγιστικές. Όπως αναφέρουμε στον τίτλο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μάχεται μόνος εναντίον όλων και μέχρι στιγμής κερδίζει έδαφος. Το γενικευμένο χάος αναβάλλεται για όσο κρατήσει την εξουσία του. Θα εξηγήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε:

    Παρατηρήστε την αποτροπή απόσχισης της Καταλονίας, την αλλαγή στάσης της Σαουδικής Αραβίας, την αλλαγή χειρισμού του προέδρου των Φιλιππίνων και πολλά άλλα! Το κακό είχε εισβάλει παντού και η γενικευμένη σύρραξη δεν αργούσε. Ο άνθρωπος αυτός όμως προσπαθεί και εξισορροπεί την κατάσταση. Τα μέτωπα που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολλά και καλό θα ήταν να προσευχόμαστε να τον διακατέχει το Άγιο Πνεύμα. Ακόμη και στην Ελλάδα μας επίκεινται θετικές εξελίξεις με τα Σκόπια και εντείνεται ο απομονωτισμός της Τουρκίας (η οποία επί Ομπάμια ήταν το βασικό εργαλείο παραγωγής χάους).

    Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί τι ζήσαμε και ζούμε, θεωρούμε ότι τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι δυτικές διοικήσεις (διοικούντες, πολιτικοί, ΜΜΕ) εξαγοράστηκαν από τους αδερφούς μουσουλμάνους, με την βοήθεια του μουσουλμάνου Ομπάμια και της επιχορηγούμενης από την Σαουδική Αραβία Σκίλαρι Κλίντον. Όλοι μαζί κατεύθυναν (μέσω αραβικής άνοιξης) τους μουσουλμάνους να εισβάλουν στην Χριστιανική Ευρώπη. Τα σχέδια τους φρέναραν στην Συρία, όπου κέρδιζε χρόνο ο Πούτιν. Τώρα όμως χάθηκε η διοίκηση των ΗΠΑ, ξηλώθηκε η σατανική ηγεσία των σαούντ από την Σ. Αραβία, οπότε η Συρία αναπνέει πλέον και οι ισλαμιστές στερούνται πόρων.

    Προσέξτε, δεν λέμε ότι ηρέμησαν τα πράγματα, θα εξακολουθήσουν οι τρομοκρατικές επιθέσεις, θα υπάρξουν νέες εστίες πολέμων. Απλά κερδίζουμε χρόνο.

Read the rest of this entry »

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Posted 22 9 17

     Ήταν ένα όμορφο και πολύ παραγωγικό καλοκαίρι για τους ανθρώπους μας. Πέραν από νέες εργασίες, αποκατάσταση ζημιών κλπ., το καλοκαίρι αφιερώθηκε και στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Η διαχείριση των ανθρώπων είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να αναλάβει κάποιος. Η διαχείριση των ανθρώπων εν μέσω μιας κρίσης, είναι ακόμη δυσκολότερη και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές αύριο για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και θα μας εμπιστευτούν.

     Όσο αφορά στο διεθνές και εγχώριο γίγνεσθε, η κατάσταση θα συνεχίσει ως έχει, με όλο και πιο έντονα σημάδια για το που θα καταλήξοιυμε. Ο σεισμός του Μεξικού, οι καταστροφικές καταιγίδες κλπ, θα πρέπει να ξυπνήσουν κάποιους και να καταλάβουμε όλοι μας, πόσο μικροί είμαστε απέναντι στην φύση και στις εξελίξεις. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Read the rest of this entry »

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Posted 5 6 17

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο κύριο μέτωπο του πολέμου (Συρία) και προσπαθούμε να καταλάβουμε τον ρόλο του Αμερικανικού Προέδρου.

    Πλέον υπάρχει ξεκάθαρη αποσαφήνιση ότι ο νέος πρόεδρος είναι Άνθρωπος και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποκαταστήσει την ισορροπία στον πλανήτη, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Το τι συνέβη στην Συρία, είναι ξεκάθαρο. Η χώρα υπέστη εξωτερική εισβολή και μάχεται μέχρι και σήμερα για την ελευθερία της. Από πληροφορίες και ντοκουμέντα φάνηκε πως οι φανεροί υποστηρικτές των τζιχαντιστών είναι η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και η Τουρκία. Μόλις μπήκε ένα φρένο στο αράβικο σκυλολόι, έπρεπε να βρεθεί ένας αποδιοπομπαίος τράγος (ή δύο?), ώστε να κουκουλωθεί η υπόθεση της εισβολής στην Συρία, γιατί η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλο το ΝΑΤΟ συμμετείχε στην επαίσχυντη αραβική άνοιξη, που κόστισε χιλιάδες ζωές Χριστιανών και όχι μόνο.

    Καθώς η Σαουδική Αραβία προχώρησε σε αγορές Αμερικανικών όπλων, αξίας εκατοντάδων δις δολαρίων, αυτομάτως πέρασε και από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ!

    Το Κατάρ είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος, αλλά και αυτή η κατάσταση θα λυθεί εύκολα και θα ξεχαστεί γρήγορα, με την αλλαγή ηγεσίας, δικαστήρια υπαίτιων κλπ. Ούτε το μουντιάλ δεν θα χάσουν!

    Το ερώτημα είναι τι γίνεται με την Τουρκία. η οποία είναι και η πιο εκτεθειμένη καθώς ενώ Σαουδική Αραβία και Κατάρ έβαζαν το χρήμα, οι τούρκοι είχαν κυρίως εκτελεστικό ρόλο.

    Όπως και να έχει, η πολύπαθη Συρία δείχνει να ανακτά την ακεραιότητα της και θα μείνει στην σύγχρονη ιστορία ως η χώρα ανάχωμα στα σατανικά σχέδια της ΝΤΠ.

    Η εστία αυτή του ΓΠΠ δείχνει να κλείνει, όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι το σκυλολόι των τζιχαντιστών συγκεντρώνεται στην Βοσνία. Επίσης να έχετε κατά νου πως τα όπλα που παρήγγειλε η Σαουδική Αραβία έχουν τον σκοπό τους.

    Οι χώρες του πλανήτη μπαίνουν σε συμμαχίες με ορίζοντα τον ΓΠΠ. Σύντομα θα ακούσουμε και για Ευρωστρατό κλπ.

    Προς το παρόν χρόνος υπάρχει επειδή Ο Θεός μας έστειλε τον μπίζνεσμαν Ντόναλντ Τραμπ.

    Το ερώτημα που απευθύνεται σε όλους σας είναι εάν θα τον χρησιμοποιήσετε μεστά (τον χρόνο) ή αν θα παρατείνετε την αναβλητικότητα σας.

Read the rest of this entry »

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ

Posted 18 5 17

    Από την στιγμή που κάποιος άνθρωπος ξεκινήσει να αποκτάει επίγνωση της κατάστασης στη χώρα μας και στον πλανήτη γενικότερα, αρχίζει να ανησυχεί. Όταν συνειδητοποιεί που πρόκειται να καταλήξει η αλληλουχία των γεγονότων, η ανησυχία γίνεται φόβος.

    Ξυπνάει μέσα μας το αίσθημα της επιβίωσης και αυτοσυντήρησης και έκαστος προσπαθεί να πράξει τα δέοντα. Εδώ υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων αναλόγως των ενεργειών που πράττουν. Στα άκρα των κατηγοριών βρίσκονται αυτοί που παρατάνε τα εγκόσμια και ασχολούνται μονάχα με την επιβίωση, την παρακολούθηση των γεγονότων, την εξιχνίαση συνομωσιών κλπ. από την μία και αυτοί που βλέποντας το κακό να διατρανώνεται παραλύουν στις σκέψεις και στις ιδέες τους, νοιώθοντας ανήμποροι και αβοήθητοι.

    Πόσες φορές δεν πέσαμε όλοι μας στην παγίδα να πούμε θα γίνει τότε, θα γίνει μετά, να γεμίσουμε τα ράφια μας με τρόφιμα, ή να παρασυρθούμε από επιτήδειους ή πλανεμένους που λένε αυτό το Σεπτέμβρη, εκείνο το Πάσχα κλπ. Κάποτε αρκούσε να παρακολουθεί κάποιος τον ΟΗΕ ή άλλους διεθνείς οργανισμούς για να βλέπεις τον ρυθμό και τις εξελίξεις στον πλανήτη. Σήμερα όμως οι πληροφορίες στο διαδίκτυο είναι αμέτρητες και ακόμη χειρότερα επειδή αποφέρουν κέρδη στις ιστοσελίδες είναι κακόβουλες και παραπλανητικές.

    Αποτέλεσμα όλων αυτών, ο άνθρωπος να κουράζεται ψυχολογικά και σωματικά, να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην καθημερινότητα του, να κάνει σπασμωδικές και λάθος κινήσεις.

    Εμείς λέμε πως η προετοιμασία πρέπει να είναι μεθοδική. Η προετοιμασία δεν πρέπει να θίγει την καθημερινότητα. Η ζωή συνεχίζει σε κάθε περίπτωση επειδή το επιτρέπει Ο Θεός και κανένας άλλος.

Read the rest of this entry »

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?