Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

-----------------

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σε κάθε δύσκολη περίοδο δεν παρασύρονται όλοι. Ο Θεός διατηρεί μία ζύμη για τις επόμενες γενιές.
 
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ

ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2020

Posted 25 2 20

Παραπονιούνται πολλοί φίλοι και φίλες ότι δεν αναρτούμε νέα. Δεν θέλουμε να σπαταλάμε τον χρόνο σας, ή να πουλάμε κλικ. Γράφουμε όταν πρέπει κάτι να ανακοινώσουμε.

Τα νέα έχουν ως εξής:

Ολοκληρώνοντας εναλλακτικές δομές για ομάδες καλών ανθρώπων και δημιουργώντας ένα αποκούμπι για τις τόσο βασανισμένες ψυχές μας, νιώθουμε υπερήφανοι και συνεχίζουμε με σοβαρότητα, μέσα σε έναν σωρό προβλημάτων που καλούμαστε να λύσουμε και να ανταπεξέλθουμε.

Φίλοι μας ρωτούν για τον κορωνοϊό, εάν είναι η στιγμή να φύγουμε στους χώρους διασποράς...

Η απάντηση είναι όχι. Μέχρι στιγμής όχι. Διατηρούσαμε επιφυλάξεις για την επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς τα μέτρα που έλαβε η Κίνα είναι υπέρμετρα! όμως το ποσοστό θνησιμότητας παραμένει χαμηλό και σε τρίτες χώρες. Πρόκειται για μια ακόμη γρίπη λοιπόν? Θα το μάθουμε σύντομα. Σϊγουρα ο καθένας μας θα πρέπει να διαφυλάξει τους μεγαλύτερους σε ηλικία και τους ευαίσθητους. Έχετε υπόψη ότι τα κρούσματα και οι εξελίξεις που ανακοινώνονται αφορούν το παρελθόν (προ 1-2 εβδομάδων), το παρόν καταγράφεται μετά 1-2 εβδομάδες (μεσολαβεί το διάστημα επώασης του ιού, έως τα συμπτώματα και την καταγραφή).

Πανικός μπορεί να υπάρξει και όλοι είδαμε τα ράφια των μάρκετ αδειανά! Εσείς οι φίλοι μας όμως δεν φοβάστε γιατί ξέρετε και έχετε προετοιμαστεί. Για όσους δεν το έχουν διαβάσει εδώ, ξαναγράφουμε, Δημιουργείστε Απόθεμα Τροφίμων και Εφοδίων. Για όσους έχουν αποθέματα, διαχειριστείτε τα σωστά και προσέξτε να μην λήγουν πριν τα καταναλώσετε.

Εάν νιώθετε άσχημα και δεν θέλετε να δημιουργήσετε πανικό, πηγαίνετε σε πολλά μάρκετ και πάρτε από λίγα εφόδια, ή ψωνίστε διαδικτυακά αντιστοίχως.

Στα διεθνή παρατηρούμε ότι ο Τραμπ δίνει χώρο στον Πούτιν αποσύροντας στρατεύματα, τα οποία όμως θα δείτε ότι θα αντικατασταθούν από το ΝΑΤΟ (ναι θα πάνε και δικοί μας!). Ο Τούρκος από αρχές Φλεβάρη το γύρισε το γράμμα και θα ζορίσει το πράμα.

"Εάν πιαστεί από κάτω λίγα θα πάθουμε" και δείχνει από κάτω. Θα δούμε. Ο Τραμπ θα κερδίσει άνετα τις νέες εκλογές και το παράθυρο προετοιμασίας θα είναι ανοιχτό έως τέλη 2023. Οι συνθήκες θα δυσκολέψουν και καλό είναι οι υποδομές σας να διαμορφωθούν το συντομότερο.

Read the rest of this entry »

ΠΑΣΧΑ 2019

Posted 18 4 19

Πολλές έντονες βροχές δημιούργησαν προβλήματα σε εγκαταστάσεις, όμως διαρκώς γινόμαστε σοφότεροι. Η Μακεδονία όντως δείχνει ότι θα σώσει την Ελλάδα μας. Ίδωμεν.

Στα διεθνή θέματα, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το ισλαμικό κράτος Νο2. Υποδομές ετοιμάζονται στο Ιράκ και πιθανός στόχος είναι το Ιράν. Το χάος θα συνεχιστεί στις χώρες παραγωγούς πετρελαίου, εκτός από την Σαουδική Αραβία η οποία είναι υπόδειγμα πολιτισμού με τα τόσα δικαιώματα στους πολίτες της και στις γυναίκες ιδιαίτερα, η οποία παραδόξως, δεν είναι χώρα προορισμού "προσφύγων" ιδίας θρησκείας! Όλες οι υπόλοιπες με πετρέλαιο, είναι κακές χώρες, από ότι μας λένε στις τηλεοράσεις βέβαια. Στην Λιβύη συνεχίζεται ο εκδημοκρατισμός που επέβαλε η επαίσχυντη Δύση. Ο Τούρκος δεν θα φλερτάρει για πολύ ακόμη με τον κοντό και τότε θα φανεί η γύμνια μας, καθώς ο κακός πρέσβης θα τραβήξει τον δήθεν μανδύα προστασίας μας.

Είναι πολύ φρόνιμο εκ μέρους κάθε οικογενειάρχη να εμπλουτίσει το απόθεμα του κυρίως σε τρόφιμα. Το παράθυρο επεισοδίου με τους γείτονες έχει ανοίξει. Επίσης έχει ανοίξει και η πόρτα του φρενοκομείου από το πρόσφατο γεγονός στην καρδιά του Παρισιού. Να δούμε εάν οι Γάλλοι θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους...

Ας παραθέσουμε και μια σειρά γεγονότων προς σκέψη.

Καταρχάς να θυμηθείτε τα προγράμματα αποναρκοθέτησης στα σύνορα που ξεκίνησαν στα τέλη του 90 και τελείωσαν πριν την μεγάλη εισβολή λαθρομεταναστών. Θεωρείτε ότι είναι τυχαίο?

Θυμηθείτε το Α πρόγραμμα αναδιάρθρωσης στρατοπέδων 2001-2003 και τις συνέχειες του. Λέτε να γνώριζαν ήδη από τότε ότι θα χρειαστούμε κέντρα φιλοξενίας?

Είναι σοφό να τους οργανώνουμε στα πιο στρατηγικά σημεία μας?

Όταν κοιτάς προς τα πίσω μπορείς να καταλάβεις την πορεία των πραγμάτων.

Μήπως κάποιοι πάλι νομίζετε ότι οι δυνάστες μας αγαπάνε τους "πρόσφυγες"?

Σας γράψαμε πολλά και συμπυκνωμένα.

Διαβάστε και ξαναδιαβάστε για να καταλάβετε.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση Του Κυρίου μας Ιησού Χριστού

Read the rest of this entry »

Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Posted 7 12 18

    Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί το τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τους καλούμε να αναλογιστούν που οδηγεί η πολιτική των επιδομάτων.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

    Καταρχάς να σημειωθεί πως η θέσπιση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (όπως  το ονόμαζαν τότε) συζητιόταν από τα τέλη της δεκαετίας του 90 (ότι ζούμε δεν είναι τυχαίο, αλλά, αποτέλεσμα μακρόπνοου σχεδιασμού). Πλέον στις μέρες μας (τέλη του 2018) υπάρχουν μια σειρά επιδομάτων όπως το ΚΕΑ (Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης), το επίδομα Πετρελαίου θέρμανσης, το επίδομα τέκνων, το κοινωνικό μέρισμα και αναμένουμε στις αρχές του 2019 το νέο επίδομα ενοικίου, ή επιδότησης στεγαστικού δανείου. Δεν αναφερόμαστε στα επιδόματα Ανεργίας, Εποχιακό, Μητρότητας, Φοιτητικό κλπ, αλλά αξίζει να αναφέρουμε άλλες μορφές ενίσχυσης όπως το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος της ΔΕΗ κλπ.

 

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Λένε οι σοφοί άνθρωποι πως στον νηστικό δεν δίνεις ψάρι, αλλά καλάμι για να μάθει να ψαρεύει (Κινέζικη παροιμία). Αυτό βέβαια ισχύει εάν αγαπάς τον συνάνθρωπο σου και θέλεις να τον δεις να ζει περήφανα και με αξιοπρέπεια....

    Οι κυβερνώντες όμως του Δυτικού κόσμου καθιστούν τις νέες γενεές τεμπέλικες, άχρηστες, ανίκανες, καθώς κανένας δεν θα εργαστεί πχ με μερική απασχόληση και μισθό 300 ευρώ, όταν μπορεί να στρογγυλοκάθεται και να εισπράττει τα ίδια χρήματα. Το χειρότερο δε είναι το εξής, ότι ο λήπτης επιδομάτων καθίσταται πειθήνιο όργανο του κάθε κυβερνώντα, διότι εάν πάψει να είναι τέτοιο, θα πάψουν και τα επιδόματα. Ποια θα είναι η συνέχεια; Σε πρώτη φάση η κάρτα του πολίτη. Δεν την πήρες, δεν θα λάβεις τα επιδόματα. Αργότερα, το σφράγισμα. Δεν το έχεις, δεν θα λαμβάνεις επιδόματα...

 

ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ

    Η αστυφιλία ήταν το ξεκίνημα της υποδούλωσης, καθώς έντεχνα γελάστηκε ο κόσμος με την πολυτέλεια του ηλεκτρικού σπιτιού, του εύκολου χρήματος, των θεαμάτων και της άνετης ζωής.

Η προπαγάνδα υπήρξε τεραστίων διαστάσεων. Ο κόσμος πίστεψε πως ήταν λογικό και δίκαιο να ζει πλουσιοπάροχα, με ανέσεις που προ 50 ετών δεν είχαν ούτε οι μέχρι τότε βασιλιάδες επί της γης. Αναφερόμαστε στον κλιματισμό, στην τηλεόραση, στο βίντεο, στα πικάπ και τόσα άλλα πιο σύγχρονα που ακολούθησαν. Και μάλιστα να τα έχει όλα αυτά ο σύγχρονος άνθρωπος ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάζει σφραγίδες και να συμπληρώνει αιτήσεις! Να μπορεί να ταξιδεύει πάμφθηνα σε όλο τον κόσμο, να λιάζεται στις παραλίες και τόσες άλλες σύγχρονες δραστηριότητες...

Τι δεν συνειδητοποίησε ο κόσμος; Τα κακά της αστυφιλίας. Την αποξένωση, τις προστριβές και τόσα άλλα που ποτέ δεν προβάλλονταν όπως άρμοζε....

Με τον καιρό όμως οι ρυθμοί άλλαξαν προς το πολύ χειρότερο...

Πλέον οι γονείς δεν έχουνε χρόνο, τα παιδιά τα μεγαλώνει η τηλεόραση και το ίντερνετ!

Τους ηλικιωμένους τους φροντίζουν αλλοδαπές.

Τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουνε...

Η οικογένειες έχουν καταστραφεί.

Με ρομαντισμό μπορεί κανείς να αναλογιστεί πως στο χωριό σου, δεν μπορούσες να είσαι άεργος, γιατί θα είχες τις κοτούλες σου, τον μπαξέ σου να περιποιηθείς, τα μερεμέτια του σπιτιού, τα ξύλα για τον χειμώνα και τόσα άλλα, παρέα με τα παιδιά σου, από κοντά για να μαθαίνουν, ενώ στο άνετο σπίτι θα χώραγαν και ο παππούς με την γιαγιά. Ένα νοικοκυριό που θα είχε ικανοποιητικό ποσοστό αυτάρκειας, μηδαμινό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και πάνω από όλα θα ήταν ανθρώπινο.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

    Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ορεινά Καταφύγια Ελλάδος.

    Όποιος μπορεί να γυρίσει στο χωριό του να γυρίσει. Όποιος δεν είναι σε θέση να εγκαταλείψει ακόμη την πόλη, να οργανώσει το πατρικό στο χωριό, ώστε να μπορεί να υποδεχτεί την οικογένεια σε ώρα ανάγκης. Όποιος δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες να ενωθεί στον σκοπό μας, ώστε να εξασφαλίσει μια γωνιά ή κάτι καλύτερο για την οικογένεια του.

 

Read the rest of this entry »

ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 6η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Posted 19 10 18

     Πρόκειται για την ημερομηνία ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, όπου θα φανεί η απήχηση του προέδρου Τραμπ στο εκλογικό σώμα. Έχουμε αναφέρει επανειλημμένα πως συνδέεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τις παγκόσμιες εξελίξεις και κατά επέκταση με τους ρυθμούς προετοιμασίας μας. Όσο παραμένει στην εξουσία, αρχικά μόνο καλό θα βλέπουμε και βρισκόμαστε σήμερα σε αυτήν την καλή χρονική συγκυρία. Ο κίνδυνος όμως παραμένει και οι απειλές καραδοκούν.

Πρόσφατα ηχήσανε και οι σειρήνες στα πλαίσια της άσκησης Παρμενίων 2018 και όλα καλά. Οι σειρήνες λειτουργούν οπότε μπορούμε ήσυχοι να συνεχίσουμε τον ύπνο μας.....

Όχι εμείς βέβαια, οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι που νοιαζόμαστε για τους γύρω μας. Η πολιτική προστασία δίνει οδηγίες μονάχα για τοπικά περιορισμένα συμβάντα και σε περίπτωση μεγάλων απειλών προτρέπει να καθίσετε φρόνιμοι στο σπίτι και να περιμένετε από τα ΜΜΕ οδηγίες......

Και εάν σωπάσουν τα ΜΜΕ τι γίνεται? Ακόμη και να μην σωπάσουν που μπορούν να οδηγήσουν τους αστικούς πληθυσμούς σε περίπτωση ρίψης ραδιενεργών βομβών? Σε περίπτωση πανδημίας ποιος θα ταΐσει την οικογένεια σας, αν παραμείνετε σπίτι πόσο θα αντέξετε? Είναι λάθος επιλογή να μην φύγει κάποιος τις πρώτες ώρες μιας κρίσης, καθώς στην συνέχεια εγκλωβίζεται από την επιλογή του.

Και επειδή δεν αναφερόμαστε στον μπαμπούλα του οποίου η ύπαρξη αμφισβητείται, αλλά αναφερόμαστε σε πυρηνικές κεφαλές, όπως εκείνες που ευλογούσε Ρώσος ιερέας όταν πήγε να ανάψει φωτιά στην Ουκρανία. Ο κίνδυνος είναι πραγματικός λοιπόν μην αυταπατάστε.

Στην όμορφη Ελλάδα μας που κάποτε υπήρχαν κάποιες ισορροπίες μεταξύ Δύσης-Ανατολής, όμως σήμερα παρατηρούμε ανήμποροι κάποιους ανόητους να δίνουν τα πάντα στην Δύση, να εχθρεύονται την Ρωσία, όντας έρμαια του κυρίου Τζέφρι του πρόξενου.

Τα ΜΜΕ δυναμιτίζουν το κλίμα με την γείτονα Τουρκία και είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τα παιδιά μας, γιατί αυτό κατάφερε ο Τζέφρι στην Ουκρανία που έβοσκε τους εκεί μούλους πριν αναλάβει το δικό μας μαντρί. Δημιουργεί δηλαδή προβλήματα με την Ρωσία όπου βρεθεί δίχως να υπολογίζει τις ζωές των ιθαγενών.

Όποιος νιώθει σίγουρος λοιπόν ότι δεν απειλείται η οικογένεια του από την παράνοια των επί γης εξουσιαστών ας συνεχίσει τον ύπνο του. Όποιος όμως μπορεί να δει λίγο μπροστά καλείται να φροντίσει για τους οικείους του.

Read the rest of this entry »

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Posted 15 9 18

    Καλό φθινόπωρο σε όλους τους φίλους της προσπάθειας μας. Παρακολουθούμε όπως κάθε ανήσυχος σκεπτόμενος άνθρωπος τις εξελίξεις και μοιραζόμαστε μαζί σας τις διαπιστώσεις/ανησυχίες μας.

    Καταρχάς να ευχαριστήσουμε Τον Θεό που μας έστειλε τον Τραμπ ο οποίος μας έχει εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο προετοιμασίας. Οι ενέργειες του τελευταίου έχουν πολύ θετικές εξελίξεις στον πλανήτη μας. Όμως δεν γίνεται ομελέτα δίχως να σπάσεις αυγά. Ως θετικές εξελίξεις είναι η γιγάντωση των πατριωτικών κινημάτων, η επιβολή δασμών, τα αναχώματα στην μετανάστευση και το ξεκαθάρισμα από κοπρόσκυλα που λέρωναν τον πλανήτη με την παρουσία τους. Εδώ να συστήσουμε σε όποιους δεν θυμούνται παλαιότερες αναρτήσεις μας, να τις ξαναδιαβάσουν για να καταλάβουν τα γραφόμενα μας.

    Ελπίζουμε ο κος Μπάνον να βοηθήσει και την χώρα μας με την εγκαθίδρυση κυβέρνησης ανάλογης με της Ιταλίας. Οι φαύλοι κυβερνώντες έχουν κάνει ήδη αρκετό κακό στις κοινωνίες μας. Ας ολοκληρωθούν λοιπόν οι οικονομικές -κυρίως- προσαρμογές για τις οποίες επετράπη να κυβερνήσει η παρούσα σαχλοπαρέα και ας σοβαρευτούμε στην συνέχεια.

    Οι αγαρηνοί γείτονες μας δεν αποτελούν κίνδυνο, όσο δεν παραλαμβάνουν τα ρωσικά αντιαεροπορικά, καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες υπερτερούμε έναντι ενός κράτους που ξεδοντιάστηκε από στρατιωτικά στελέχη αρχικά με το πραξικόπημα και στην συνέχεια με την απομάκρυνση από την ΒορειοΑτλαντική Συμμαχία. Εάν αποκτήσουν τα σύγχρονα όπλα με δικούς τους χειριστές, τότε τα επεισόδια θα είναι πάρα πολύ κοντά.

    Σε αυτή την περίπτωση τα αποθέματα τροφής/νερού θα είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωση μας. Στην δεύτερη φάση όμως (εάν εμπλακούν άμεσα και απευθείας οι μεγάλες δυνάμεις) θα είναι καιρός να ετοιμαστούμε να χρησιμοποιήσουμε τους τόπους διασποράς μας που ετοιμάζουμε εδώ και καιρό.

Read the rest of this entry »

ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Posted 13 4 18

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη

 

Φίλοι της ιστοσελίδας μας ρωτάνε σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα.

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε τείνουν να είναι ορθές, όμως κανένας δεν γνωρίζει την επόμενη ώρα τι θα συμβεί, παρά μόνον Ο Θεός μας.

Σας παραθέτουμε σχετικά τα εξής:

    Ο ρόλος του Αμερ. πρεσβευτή είναι ύπουλος. Τα αίματα άναψαν με την παρουσία του στην χώρα μας. Μην ξεχνάτε πως είναι ο ενορχηστρωτής της πλατείας μειντάν στην Ουκρανία. Ας ελπίσουμε πως παίρνει εντολές από τον Ντόναλντ και η εντολή είναι φτιάξε κλίμα να πουλήσω όπλα. Εάν υπακούει στα παλιά αφεντικά, κινδυνεύουμε με αρκετά δεινά σε Κρήτη κυρίως και δευτερευόντως σε Θράκη-νησιά Αν. Αιγαίου.

    Τα κανάλια ρίχνουν λάδι στην φωτιά διότι έχουν αυτή την εντολή και στις δύο χώρες. Μην ξεχνάτε πως είναι η αιχμή του δόρατος της προπαγάνδας.

    Δυστυχώς και ιστοσελίδες που δείχνουν να είναι αντι-συστημικές, πέφτουν στην παγίδα δημιουργίας εχθρικού κλίματος και οι δημοσιογράφοι δεν κατανοούν ότι συμμετέχουν στο παιχνίδι. Η αναπαραγωγή ο Έλληνας είπε αυτό και ο Τούρκος απάντησε εκείνο, είναι κλασική περίπτωση ανάμματος φωτιάς, όπως κάνουν οι αθλητικές εφημερίδες/ραδιόφωνα με τις ομάδες και δημιουργούν εχθρικό κλίμα. Εάν δεν ξυπνήσουν κάποιοι σύντομα, θα ζήσουμε επεισόδια όπου κάποιοι φουκαράδες θα την πληρώσουν εκατέρωθεν.

Read the rest of this entry »

ΤΙ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ;

Posted 3 2 18

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους/φίλες της ιστοσελίδας.

    Διανύουμε μια παράξενη περίοδο. Η Ελλάδα μας οδεύει ολοταχώς προς μια ουδέτερη γεωπολιτικά θέση, μη έχοντας πραγματική κυβέρνηση/αντιπροσώπευση. Κάτι που μακροπρόθεσμα θα μας βγει σε καλό. Ταυτόχρονα οι περισσότερες χώρες παίρνουν θέση σε στρατόπεδα και οι αμυντικοί εξοπλισμοί παγκοσμίως καλπάζουν.

    Με λίγα λόγια τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται. Είναι πιθανό να μας χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα (θύματα), ώστε να χτυπηθεί η Τουρκία. Η ανάφλεξη όμως μπορεί να επεκταθεί καθώς η στρατηγική θέση της Τουρκίας την καθιστά μήλον της έριδος.

    Οπότε το επόμενο χρονικό διάστημα θα ήταν σώφρον να αυξήσετε τα διαθέσιμα εφόδια επιβίωσης σας.

    Σας παραθέτουμε και ένα βίντεο σχετικά με το τι μπορεί να βρούμε απέναντι μας σε λίγα χρόνια:

https://www.youtube.com/watch?v=Ey68xFEugFc

Read the rest of this entry »

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Posted 19 12 17

    Ετοιμάζεται λοιπόν το επόμενο βήμα προς τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων. Τα δεδομένα έχουν ως εξής.

    Ήδη Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία κ.α. χώρες δημιουργούν προβλήματα στους τελωνειακούς ελέγχους σε Έλληνες πολίτες (και να ξέρετε ότι θα σκάνε όλο και περισσότερες σχετικές ειδήσεις).

    Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση κοινωνικής ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ- η οποία θα μας φορέσει τον χαλκά) προχώρησε πρόσφατα σε μια πρωτοφανούς έκτασης, διόρθωση/ενημέρωση μητρώου, μέσω του κοινωνικού μερίσματος.

    Οπότε όπως καταλαβαίνετε το χαλί στρώθηκε και οσονούπω θα ανακοινωθεί η έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

    Σύντομα ο έλεγχος θα έχει επεκταθεί τόσο, ώστε θα καθίσταται αδύνατον να προετοιμαστεί κάποιος, ή ακόμη, θα είναι αδύνατον να αποκρυβεί αυτή η πληροφορία.

    Προσέχετε φίλοι, να μην ξυπνήσετε μια μέρα και βρεθείτε εντελώς ανήμποροι να αντιδράσετε. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Read the rest of this entry »

Ο Τραμπ κερδίζει χρόνο για μας

Posted 18 11 17

    Οι εξελίξεις παγκοσμίως είναι καταιγιστικές. Όπως αναφέρουμε στον τίτλο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μάχεται μόνος εναντίον όλων και μέχρι στιγμής κερδίζει έδαφος. Το γενικευμένο χάος αναβάλλεται για όσο κρατήσει την εξουσία του. Θα εξηγήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε:

    Παρατηρήστε την αποτροπή απόσχισης της Καταλονίας, την αλλαγή στάσης της Σαουδικής Αραβίας, την αλλαγή χειρισμού του προέδρου των Φιλιππίνων και πολλά άλλα! Το κακό είχε εισβάλει παντού και η γενικευμένη σύρραξη δεν αργούσε. Ο άνθρωπος αυτός όμως προσπαθεί και εξισορροπεί την κατάσταση. Τα μέτωπα που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολλά και καλό θα ήταν να προσευχόμαστε να τον διακατέχει το Άγιο Πνεύμα. Ακόμη και στην Ελλάδα μας επίκεινται θετικές εξελίξεις με τα Σκόπια και εντείνεται ο απομονωτισμός της Τουρκίας (η οποία επί Ομπάμια ήταν το βασικό εργαλείο παραγωγής χάους).

    Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί τι ζήσαμε και ζούμε, θεωρούμε ότι τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι δυτικές διοικήσεις (διοικούντες, πολιτικοί, ΜΜΕ) εξαγοράστηκαν από τους αδερφούς μουσουλμάνους, με την βοήθεια του μουσουλμάνου Ομπάμια και της επιχορηγούμενης από την Σαουδική Αραβία Σκίλαρι Κλίντον. Όλοι μαζί κατεύθυναν (μέσω αραβικής άνοιξης) τους μουσουλμάνους να εισβάλουν στην Χριστιανική Ευρώπη. Τα σχέδια τους φρέναραν στην Συρία, όπου κέρδιζε χρόνο ο Πούτιν. Τώρα όμως χάθηκε η διοίκηση των ΗΠΑ, ξηλώθηκε η σατανική ηγεσία των σαούντ από την Σ. Αραβία, οπότε η Συρία αναπνέει πλέον και οι ισλαμιστές στερούνται πόρων.

    Προσέξτε, δεν λέμε ότι ηρέμησαν τα πράγματα, θα εξακολουθήσουν οι τρομοκρατικές επιθέσεις, θα υπάρξουν νέες εστίες πολέμων. Απλά κερδίζουμε χρόνο.

Read the rest of this entry »

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Posted 22 9 17

     Ήταν ένα όμορφο και πολύ παραγωγικό καλοκαίρι για τους ανθρώπους μας. Πέραν από νέες εργασίες, αποκατάσταση ζημιών κλπ., το καλοκαίρι αφιερώθηκε και στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Η διαχείριση των ανθρώπων είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να αναλάβει κάποιος. Η διαχείριση των ανθρώπων εν μέσω μιας κρίσης, είναι ακόμη δυσκολότερη και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές αύριο για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και θα μας εμπιστευτούν.

     Όσο αφορά στο διεθνές και εγχώριο γίγνεσθε, η κατάσταση θα συνεχίσει ως έχει, με όλο και πιο έντονα σημάδια για το που θα καταλήξοιυμε. Ο σεισμός του Μεξικού, οι καταστροφικές καταιγίδες κλπ, θα πρέπει να ξυπνήσουν κάποιους και να καταλάβουμε όλοι μας, πόσο μικροί είμαστε απέναντι στην φύση και στις εξελίξεις. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Read the rest of this entry »

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?